Abonnementen

Een nieuwe manier van verzekeren

TCS anno 2014

Informatieavonden

Kom kennismaken met TCS verzerkingen. Meld u nu aan.

Maak een afspraak

Samen evalueren we uw bestaande polissen!

Onze Adviseurs

Graag stellen wij ons even voor...

Gerrit

G. Hallema;

In 1997 gestart bij levensverzekeraar Legal & General in Hilversum als Financial Consultant. Na diverse studies en opleiding heeft hij zich ontwikkelt als de pensioenspecialist (NOPD) van Nederland. Gerrit heeft naast zijn functie als pensioenspecialist ook een eigen kantoor in het mooie Limburg.

Ronald

R.M. 't Jong:

Ronald is zijn commerciële loopbaan gestart bij Nachuatec. In 1996 is Ronald in contact gekomen met Legal & General. Gestart als Financial Consultant en heeft daarna als Supervisor vele Consultants de fijne kneepjes van het vak geleerd. In 2003 samen met Matthieu en Gerrit TCS Consultants opgericht . Specialiteit; product- en dienst ontwikkeling voor de bank- en verzekeringsbranche.

Mathieu

M. Konings:

Na zijn afgeronde studie economie aan de HEAO vanaf 1973 werkzaam bij lasproducent Smitweld in Nijmegen. Door studies en ontwikkeling binnen het bedrijf is Matthieu doorgegroeid naar Controller. In december 1995 overgestapt naar Legal & General Levensverzekeringen. Hier zeven jaar met plezier gewerkt en zijn carrière als Supervisor afgerond. In 2003 samen met Ronald en Gerrit TCS Consultants opgericht .

Specialiteit: fiscaliteit, financieringen en hypotheken.

Daarnaast actief in diverse bestuursfuncties binnen verenigingen en netwerken.